Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт викладача кафедри ІПІ ФІОТ Баклана Ігоря Всеволодовича

Субота, 27.04.2024, 17:58
Головна » 2018 » Квітень » 3 » Microsoft запустила онлайн-курси для розробників штучного інтелекту та програмного забезпечення
23:01
Microsoft запустила онлайн-курси для розробників штучного інтелекту та програмного забезпечення

Компанія Microsoft запустила два нових курси своєї освітньої онлайн-програми для розробників. Перший курс – з розробки програмного забезпечення для початківців, другий призначений для тих, хто хоче розширити знання в області машинного навчання. Професійна програма Microsoft із вивчення штучного інтелекту доступна безкоштовно, але при бажанні ви можете заплатити і отримати сертифікат про проходження відповідного курсу навчання. Кожен курс триває три місяці і стартує на початку кварталу. Компанія частково фокусується на Azure і Microsoft Cognitive Services. В цілому ж курс не вимагає використання якоїсь конкретної операційної системи.

Вся програма складається з 10 курсів на різні теми починаючи "Вступом в штучний ітелект" і закінчуючи "Етикою розробників штучного інтелекту". Є безліч практичних завдань з тренувальними моделями. На проходження більшості курсів піде від 8 до 16 годин.

Також Microsoft запустила схожу програму і для розробників-початківців програмного забезпечення. Вона складається з 13 курсів та стосується основ розробки програмного забезпечення, а також фокусується на Python і JavaScript. Курс не тільки навчає цих мов програмування, але і розглядає базові речі на зразок структур даних і використання GitHub та інших інструментів для професійного написання коду.

 

Переглядів: 646 | Додав: ighor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar